Planer har börjat smidas!

Jag är brakförkyld... Det bara kom PANG efter tandläkarbesöket... asjobbigt!!! =S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tandvärk, nackspärr å äckligt sår...

Så har min helg sett ut... Haha! Men ajg har varit glad ändå =) Älskar mig själv som jag blivit nu! Glad, sprallig å trevlig =) Love it!!!

Idag ska jag iaf till tandläkaren å jag LÄNGTAR!!! Har överlevt helgen på dubbel dos av Ipren så min lever vill nog inte ha mer ;)

Siba började löpa igpr *suck* Men men. Tur att det bara är 2 ggr/år ;) Lilla hjärtat! Hon är lite ledsen oxå för hon fattar inte varför hon inte får leka med katten... Men stygnen tas om en vecka så då kan dom leka igen ^_^

I söndags började jag dagen med en dressyrträning på en jättespänd å halvfjantig Laura! Hon va ju ensam i ridhuset stackars hästen ;) Men efter ett tags träning för underbara Ann så släppte hon. Gick emot som satan till en början, men jag vann ^_^ Hon är riktigt snygg när hon tillåter ryttaren att inverka på henne å kunna rama in henne *dregglar* Nää, otroligt fin häst!!! Väl i stallet va det panik så jag å Arvid (!!!) hjälpte till att mocka åt shettisarna. Min fina karl är jätteduktigt på att mocka <3

Efter det åkte jag å Arvid hem å bytte om för att sen åka till Knivsta å möta upp mamma å pappa. Åkte till åkersberga å skottade av mormor å morfars garage tak... Det mesta va gjort, men det låg gammalt virke där uppe som legat i typ 30-40 år... =S Lite småäckligt ;) Men men. Bara att kasta ner skiten i sopsäckar så vart det bra!!! Hade otroligt roligt å trevligt där med mamma, papppa å Arvid! <3

Nu blir det frukost!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-03-27

Idag har jag jobbat på Säva. Fick reda på att fina Mithra togs bort igår =( Det va det bästa för henne, men tråkigt som fan ändå =(

Efter jobbet åkte jag hem å duschade å sen for vi till Uppsala för att fira lilla Karla som fyllde 1 i tisdags =) Massa barn, fika å trevligt sällskap.

Börjar lessna på min tand... längtar till tisdag då jag får rotfylla den jäveln. Det hettar i hela ansiktet å jag får gå upp på natten å ta Ipren för att kunna sova vidare! FY FAN säger jag bara!!!

Imorgon kl 09.00 ska jag vara uppe i ridhuset å värma upp för 09.15 kommer Ann upp å har träning för mig =D Jag kunde ändra tiden då jag å Arvid ska åka med mamma å pappa till åkersberga å hjälpa till med mormor å morfars hus. Massa kvar å göra å det känns inte mer än rätt att hjälpa till!

Men träningen ska bli så jävla rolig! Får rida fina fina Laura å det ser jag fram emot så mycket!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-03-25

Dagen började 06.30 när klockan ringde... *trött*
Upp å göra sig iordning å sen åkte vi till veterinären med Karma. Lämnade henne kl 8 å skulle vara tillbaka 11 å hämta henne. Allt hade gått jättebra å stygnen ska tas den 6/4 =) Sen får vi se om skruttan vill vara ute eller inne =) Hon får göra som hon själv vill! =)



Har precis senn Mamma Mia. En MYCKET bra film! Jag skrattade nästan så jag grät några ggr. Kan vara lätt övertrött, men kul va det ;)

Imorgon ska jag jobba 11.00-16.00. Sen lär jag åka med Arvid hem från stan. Om vi inte ska stanna å handla nånstans... den som lever får se!

Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen å fortsätta läsa Änglar å demoner. =) Verkar vara väldigt bra än så länge!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rösta på min snygga bikini =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

*skaka, skaka, skaka, skaka*

Så ligger Siba just nu =P Hon får inte jaga katten så då ligger hon på helspänn å bara vibrerar... *suck* Haha! Mina sjur är inte kloka någonstans =P

Jag ringde veterinären igår å fick tid för kastration av Karma på torsdag! =D I mars är det sammarbete med djurens vänner så jag får kastration, vaccination å ID-märkning för 700:-... I vanliga fall går ju kastrationen på 900:-, vaccinationen på nästan 400:- å ID-märkingen har jag inte en aning om, men billigare blir det ju =D Så snart kan lilltjejjen få gå ut om hon vill det =D

Idag jobbar jag som vanligt 11-14, sen ska jag med mamma å pappa till stan tror jag... Glo på möbler å vara smakråd =)

Imorgon jobbar jag, sen till mamma å invänta Guri, lite helaing å sen kommer Arvid å hämtar mig å då brummar vi hem, jag byter om å kastar i mig nåt å äta å sen står ridning på schemat! =D Undrar vad jag fått för pålle denna omgång... Tvivlar på Laura, men hoppas kan man ju alltid ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alltså...

Är det så jävla konstigt att jag fortfarande mår väldigt, väldigt dåligt över att jag förlorade det som skulle blivit mitt å Arvids första barn? Är det så konstigt att den sorgen är så svår att jag blockerar å skjuter undan allt vad känslor heter? Är det så jävla konstigt att jag inte törs känna efter? Är det så konstigt att jag mår dåligt varje gång jag hör att någon är gravid eller har fått barn?

ÄR DET DÅ SÅ JÄVLA KONSTIGT ATT JAG INTE HÄLSAR PÅ EN GÅNG???

Sen predikas det att man ska gå till personen i fråga om man har problem med nåt =P haha! Skrattretande!

Jag mår dåligt. Jag har fått söka hjälp för att lära mig att sluta trycka undan allt... Det kan inte bli värre än det är nu! Jag är nere på botten men ska fan upp igen! Så det så!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mina små bebisar!









Detta orkar jag göra just nu =P
Mobilkamera, därav kvalitén =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

När ska det bli bra?

Satt å pratade med mamma på msn igår... jag måste sluta förtränga det som hänt! Jag måste på nåt sätt berarbeta min sorg... Men hur gör man det när jag mest går å intalar mig att det inte va så farligt, att jag inte sog det så hårt elelr tom att det inte hänt... =S Det är ju sjukt! Mitt första barn kommer ju faktiskt vara mitt andra... jag blev snuvad på mitt första. Det rycktes ur mitt liv...

Detta är helt sjukt!

Men jag har hittat en person som kan hjälpa mig. Som vill hjälpa mig å som jag litar på fullt ut! Hon kan få mig att må bra, att bli som en "normal" människa igen! Känner mig så tacksam att hon är så villig å underbar!

Nog om det...

Jag är frisk!!! =D Ikväll ska jag rida igen lektionen jag missade igår. Har jag tur får jag rida Laura, men man vet ju lixom aldrig med det... Å hoppning är det oxå! Weehoo!!! Här ska läskigheter utmanas =D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

GAAAH!!!

Jag är så less på att allt bara rinner rakt igenom... Ont i magen har jag oxå. Inget ätbart hemma, men ska nog låta bli att äta iaf! USH!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Va fan då!!!

Jag är magsjuk... =(
Fick åka hem från jobbet idag pga sjuka magsmärtor å illamående... Tog mig ända hem iaf å la mig å sov en stund. Sen bröt helvetet ut! Ush å fy!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknar dig min vän <3

Sitter å lyssnar på Enya. Har tänt ett ljus för dig och sitter bara å tänker tillbaka på allt vi gjort, allt som sagts å hur mycket jag saknar dig!

Skulle göra vad som helst för att kunna gå tillbaka i tiden för att hindra dig från att göra det du gjorde. Vad som helst! Du va inte ens 16 år gammal...

Saknar dig min vän ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

10 år sen idag ='(

Idag är det 10 år sen du försvann... 10 år sen du valde att släcka ditt liv! Det går inte å beskriva med ord hur jag mådde när jag fick höra att du va borta! Kommer ihåg den fm som att det vore igår!

Har drömt flera gånger att du lever. Att jag möter digg på gatan i Knivsta och du är som du alltid varit! lite äldre dock =P

Du blev inte ens 16 år gammal... Det jävligaste är att veta att vi kanske kunde gjort något för att hjälpa... gört något för att förhindra ditt val... gjort något för att du skulle må bättre... =( Känner fortfarande lite skuld... va det något du verkligen visade som jag totalt missade? KUNDE jag ens ha vetat? KUNDE jag förhindrat? När ett par dagar hade gått så satt vi å tänkte tillbaka på sista dagen du va i livet... Hur du betedde dig, vad du hade på dig (Min svarta marwintröja, en gå polo, dina blåa jeans å dina vit/röda adidas skor) och vi kom på att du hade sagt farväl på ditt sätt. Du lämnade ingen utanför utan va väldigt noga med att ta ditt farväl av alla!

Jag har fortfarande inte förlåtit dig! Jag avskyr dig för det du utsatte alla för... Jag hatar det!!! Om du bara hade vetat vilket helvete alla skulle få, hade du gjort samma sak?

Mykcet rör sig fortfarande i skallen... Många frågor... Varför? Varför? Varför? Det är väl frågan som dyker upp hela tiden! Önskar att jag hade en bild att lägga in på dig, men har ingen på datorn =( Jag saknar dig hela tiden!!!

Marie-Pierre Amat
1984-2000

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hihi!

Knäpp katt vi fått!



Ska det va så ska det va färskt ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är kär!

Satan så förälskad jag är!!! I denna tös:



Hon vägrade släppa så hon fick gå med spöet i munnen! Lilla vovven =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hahaha!

Katten vågar sig fram mer å mer nu. Hon har hittat ett favvoställe där Siba inte kommer åt henne!



Men nyfikna är dom på varandra!



Det är väl vad som händer här hemma just nu...

Poppar Björn Rosenström oxå... Nåt e fel på mig =P

Ska äta lite middag sen å senare blir det ridning! Hoppning ikväll på Laura... Får se hur det går =S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-03-10

Nu är det morgon. 3:e dagen i rad med solsken! Det GILLAR vi! Hunden ligger å väntar på att katten ska visa sig igen så att hon kan smyga å leka. Detta uppskattas dock INTE av lilla Karma (som hon nu är döpt till) som fräser å vevar åt oförstående hund (å djur ska va intelligenta?) Nä, men det går bättre å bättre med dom små liven! =) Komemr nog inte ta så lång tid innan Siba har lessnat på att passa på Karma å att Karma i sin tur lessnar på Siba å bara svassar förbi! =D

Nu ska jag trycka i mig frukost, sen kasta på mig lite smink å ett par brallor (tror inte det är så uppskattat å svassa ut i långfillingarna) å sen ska jag väl åka till jobbet. Trodde ju btw att jag skulle få långledigt i helgen (vilket betyder 2 lediga dagar i rad) men icke... Jobbar på Säva på lördag! Men, men! Massa hästar, bajs å glada barn! Det överlever jag nog! =D På kvällen är det fest oxå =D Det ska bli skojj!

Nää, frukost va det!

Carpe Diem

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-03-09

Vad ska jag skriva idag då? Vet inte vad ni läsare vill läsa om... Vet ju lixom inte vilka som läser å vart intresset ligger! Kasta in en kommentar om vad jag ska blogga mer om =D


Jag är btw så jävla stolt över mig själv! Jag börjar skita i vad andra tycker å tänker om mig! Så jävla skönt! Tycker någon att jag är dum i huvudet så säg det till mig! Jag bryr mig lixom inte. =) Asskönt. Jag gillar den person jag är. ALLA gör misstag å jag har gjort många, men det är enbart mänskligt! Tänker INTE gräva ner mig i vad andra kanske tycker å tänker om mig... Jag ser ut som jag gör, jag är inte nöjd, men jag är mig själv! Kan va väldigt osäker ibland, men det blir bättre!

Jag är den jag är å är jävligt stolt över det!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Öhhmm...

Råkade visst få med mig denna hem idag...





Så kan det gå när man har för stort samvete!
Men det är en underbar katt hittills, å hon är fortfarande rädd å har Siba efter sig som en jobbig igel som skäller å har sig! Detta kommer nog bli asbra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Såhär kan det gå...

... när Siba är ensam hemma å rotar igenom mattes fickor å hittar hennes i-pod...




Förstår ni nu varför hon inte får vara ensam i hela huset? ;)

Hon hade även kissat ner hela min jacka ^_^ Haha! Vad ska man göra? Skratta eller gråta? Jag har slutat gråta! Jag är positiv =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-03-07

Ojojoj! En vecka in i första vårmånaden =D Men syns det??? NEE!!! Imorse när jag gick till bussen så vad et -15 grader! Wehoo!
Jobbade över lite idag oxå. Skulle slutat 12.30, men slutade 15.00. Roligt, men nu e jag lite sliten =P

Ska snart försöka oska lägga upp lite bilder från Lucas 1-års kalas... ska bara få in dom på datorn först =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ohh!

Idag fick jag Laura igen! Jag blir bara mer å mer förälskad i henne! Så otroligt fin å trevlig häst!


Lånad bild från www.savaridcenter.se

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 år har gått!

Sen denna lilla underbara kille föddes!



Grattis sötnos!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FY mig...

Nu har jag varit sådär dålig igen... =( Inte för att jag tror att någon saknat mig, men iaf =D Jag har saknat mig ^_^

Har gått på mitt nya schema nu å hittills (3 dagar) funkar det asbra! =D

Ikväll är det riiidning! Skulle gärna ha Laura igen, men vete sjutton om jag törs hoppa henne... Vi får se vem jag fått när jag kommer till stallet ikväll =) Den som lever får se!

På tal om det så ringde jag faktiskt till UL efter bussresan hem från stan! Trodde fan att vi skulle dö, eller ha ihjäl någon annan... Föraren missade flera ggr att det blev grönt, att folk plingat osv... Tvärnita å släppa av folk efter hållplatsen... Jag menar... Hur svårt ska det va att ha koll på när folk ska av å inte? =S Va över i fel körfält några ggr oxå... Nee... läskigt va det!! USH! Hoppas hon skärper till sig! Annars kommer en olycka hända!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()