The new car!

Här har ni pärlan som kommer bli bebis mobilen efter nyår ^_^



Vi är helnöjda med den! Syns det att den är -86:a? ;)

Dock är jag inte helt nöjd med inredningen =P Men förutom innertaket är den förjävla fräsch! men det får ni se en annan dag =P

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Ähh...

Jag är dålig på det där med foton... Kanske kan sno en från annonsen som arvid tagit... Får se! Sitter å väntar på mat. Arvid steker pannkakor för första gången... Det är lixom mitt jobb annars! Överlåter det inte till någon, men nu känner jag att stekpannan SUGER bajs å jag är redan lättretlig! ^_^ Men men! Vilka problem jag har va? =P

Men något mindre kul är att jag får sjukt ont i magen när jag jobbar... I bebismagen så att säga. Det går asbra när jag sitter, men när jag ska resa mig upp är det inge kul alls! Inget jag inte överlever, men blir lite orolig... Tror dock att det är helt normalt, men jag tror nog förstår!

Nu vet jag inte om jag orkar skriva mer för stunden... Blir övergiven för bilen senare så om jag inte har Ida i luren KANSKE jag orkar kasta in något mer!

Men en bild kommer strax! Arvid ska fixa till den lite bättre ikväll så i dagarna kan den se ännu finare ut ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny bil på gården!

Jajjemenn! Ibland går det undan i svängarna! Åkte å tittade på en bil nu på kvällen. Danne följde med så vi fick lite expertråd ^_^ Å bra va väl det för någon va ju tvungen att köra den andra bilen oxå! ;) Nu står den här utanför å väntar på att ta oss dit vi vill! =) Ska bli riktigt kul att köra den sen. Dock är det automat, men det ska nog inte vara några problem, även fast jag aldrig kört det förr... Någon gång ska ju va den första! Åsså slipper jag höra Arvids tjat om att han vill ha automat för nu har vi en! =P

En 740 vart det. Bild kan ni få imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3 Arvid <3

My gift is my song
And this one's for you
And you can tell everybody
That this is your song
It maybe quite simple
But now that it's done
Hope you don't mind
I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is now you're in the world

Sat on the roof
And I kicked off the moss
Well some of the verses well
They got me quite cross
But the sun's been kind
While I wrote this song
It's for people like you that
Keep it turned on

So excuse me for forgetting
But these things I do
You see I've forgotten
If they're green or they're blue
Anyway the thing is well I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen



And you can tell everybody
This is your song
It may be quite simple
But now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words

How wonderful life is now you're in the world
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now you're in the world


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

R.I.P Volvon!!!

Danne kikade på den igår å kom fram till att det är på tok för mycket jobb å pengar på den bilen så den lör säljas som reservdelsbil å vi letar nytt... FAN va mycket lättare det hade varit om det va Clion som dött... *suck* VILL inte hålla på å ta isär vagnen varenda gång den ska transporteras, men vad ska man göra om det måste ske... *suck igen*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-08-24

Igår jobbade jag å idag fick jag vara ledig pga tandläkarbesök. Det gick bra faktiskt. Hon borrade upp tanden å jag behövde ingen bedövning då tanden är död redan, men inflammerad upp i käkbenet... Konstigt att jag har tandvärk? =P In med medicin i tanden, skickade remiss till rotspeciallisten å satte igen hålet igen åsså kunde jag åka hem. Väl hemma va jag ju hungrig som vanligt så jag åt efter ett tag när jag vågade å gissa vad som händer... En bit av lagningen följer med ur tanden! Nu vet jag inte om det bara va en bit som jag klarar mig utan tills jag fått tid igen eller om jag har hål rakt upp i tanden... =S Måste ringa imorgon å klaga, men jag kommer ju inte kunna gå dit hur som helst. Har ju ett jobb å sköta å med som få timmarna jag jobbar måste jag verkligen vara där då! Å måste prata om extralektionerna jag ska ta i Sala innan uppkörningen oxå... =/ varför ska allt bli så jobbigt för?

Funderar på att klippa mig imorgon, men då lär alla jävlar göra det... Orkar jag? Vi får se!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-08-18

En lektion körd idag å det gick som vanligt bra, även fast det regnade lite mer än jag ville =P

Nu har jag ont i skallen så nu blir det ryggläge på sängen efter att jag petat i mig en panodil!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Å nu då?

Sista lektionen gick finfint den med. Vi fick oss ett par goda skratt pga min otroligt fina manövrering av bilen (men bara en eller 2 ggr) å sen flöt det bara på! Känner mig säkrare å säkrare på mig själv å mitt sätt att tänka! Det är en underbar känsla!

Har funderat på det där med mogna förare som vi pratat om så otroligt nu... Om vi hårddrar det så är det dom som blir pikade för att köra för långsamt, om vi jämför med dom som kör som biltjuvar, som är mogna! Vissa svar på frågan "varför kör du så fort?" är bra skrämmande... "Man kommer aldrig fram annars (det skiljer några minuter å det är fan bättre att åka litet tidigare än att hetsa sig fram), "jag känner vägen" (jaha, men alla andra som inte gör det å sen alla människor å djur, känner du dom oxå?)

Sen ska vi inte tala om människors sätt att se på alkoholen å körningen... Vissa i min bekantskapskrets är så jävla nonchalanta mot det så det är helt sjukt!!! Fy bubblan! Nästa gång kommer jag ta nycklarna eller ringa å tipsa polisen! SUG PÅ DEN ERA VIDRIGA JÄVLAR!!! För det är precis vad dom är! VIDRIGA!!! "jag klarar mig... har bara druckit 4 öl" Jaha... men sen om det kommer något framför bilen, hur lång tid tar det inte att reagera då? Ush! Nackskott på er allihopa!

Nää jag blir mörkrädd av att tänka på det! Nästa gång jag sitter i bil med någon som kör som en idiot så kommer jag kliva ur! Kalla mig töntig å fånig, men jag gillar mitt liv å vill gärna fortsätta leva det!

Sånt humör är jag på nu! Men kan någon klandra mig?

Är det häftigt att köra som ett svin? Jaa, visst... När man är 14-18 år gammal! Töntar!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Efter en lektion i den nya bilen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Hahaha! Den är så jävla råstark så det sticker rätt ordentligt på 2:an i korsningar så där är det bara att växla ner till 1:an i skymda korsningar eller dyl... Annars piper den iväg i en jädra fart eller så dör motorn ^_^ MEN... Då är det ju så häftigt att den har start-stopp funktion så trycker jag ner kopplingen så startar den igen!!! ME LIKE!!! Hihi! Den va väldigt komfortabel på landsväg måste ajg säga. Anders (min lärare) hade inte hunnit ut själv å testat den i lite högre hastigheter så jag va det första som fick göra det =D Hihi! Nej men jag tror jag gillar den faktiskt. Liten, stark, smidig å söt!
Det är alltså en ny Golf dom fått in... En diesel... Vet inte märke, men jaja!

Snodde syrrans hörlurar som hon har till sin Mp3 å kopplade in i datorn så nu sitter jag å poppar musik på datorn =D Är ju lite mindre än 2 timmar till min sista lektion för dagen så något lär jag göra! Får se om syrran följer med mig på lektion imorgon. Hon frågade så självklart får hon det om hon vill =)

Saknar min karl =´( Sover gör han oxå så jag kan inte prata med honom heller... =´( TRÖTTMÖSSA!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Klagomål!

Jag har fått klagomål från vissa i min närhet att jag bloggar för lite... Så jag får väl kasta in ett inlägg ^_^

Är åter i Sala. Sista veckan nu!!! Insåg dock att om jag haft ekonomi för det så hade jag lika gärna kunnat pendla iaf 3 av dagarna... För idag blev jag helt klar med teorin!!! Så jävla skööönt! Det jag pluggar nu är för att jag vill, inte för att jag måste. Här har dom ju ett sånt system att om man inte klarar alla delar på datorn innan kursen är slut så får du inte göra teoriprovet! Men det har jag har passerat!!! Weehoo!!! Så jävla skönt!

Har hunnit med att köra 3 lektioner idag oxå. Första lektionen va Arvid med i bilen å det gick finfint. Är lite för försiktig i vissa lägen, men men. Det kommer med mer rutin! Har kört landsväg i alla dess slag alla gånger. Sista lektionen va roligast för då testade han mig lite genom att köra mycket tempoväxlingar mellan olika vägar å det va enbart roligt. Från 70-90 väg till liten grusväg där jag puttrade fram i typ 25-30 km/h! Roligt, roligt!

Nudå? Hmm... Syrran kom precis upp å har lessnat på teorin för tillfället. Vad vi ska göra nu vete sjutton! Den som lever får se!

Ciao


Saknar dessa otroligt mycket... =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-08-11

Oj... 6 dagar sen sist... Fy på mig! men till mitt försvar har jag rätt mycket att göra!

är ju som ni kanske vet i Sala sen i måndags med lillasyster å går intensivkurs på Sala trafikskola! Å satan så skojj jag har =D Viss, tröttare har jag inte varit på länge efter 8 körlektioner på 3 dagar, massa läsa i tråkboken å samanlagt 4 h å 15 min i skolbänken, men jag ser ett ljust slut på dessa veckor =D Wehoo!

Syrran sitter i skrivande stund nere i datasalen å pluggar, Själv är jag på tok för trött för att förstå innebörden av orden så jag har lagt ner för idag å tar kvällen ledig. Det förtjänar jag =) Men imorgon blir det maaassa läsa! Ojojoj! Men imorgon har jag iaf bara 2 körlektioner! Skönt som attans det. Då kan jag få mer energi till att läsa böckerna å klicka på datorn =)

Nää.. ta en dusch, borsta bissingarna å sen sova tror jag! Galet trött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken jävla dag...

USH! Haft feber å med det så rinner svetten hela tiden... Trevligt trevligt... =/ Är nästan lite fachinerad över hur mycket snor som kan produceras på så kort tid! Hualigen... Vad är egentligen snor? Hmm... Får slå upp det någon gång när jag inte är så äcklad av det ;) Nää skämtåsido!

Sov som en jävla kratta inatt! Va vaken lika mycket som jag sov... Låg å vände å vred på mig i 2 timmar, sov i 2 timmar, va vaken en timme, sov en timme osv... Inte så jätteroligt! Men nu ska jag banne mig sova. Har tagit hosmedicin, 2 panodil å har nässpray å snorpapper bredvid sängen! Somnar jag inte nu så blir jag förbannad!!!

Nää sova va det!

Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-08-04

Idag är det... hmm... onsdag tror jag! Tappar dagarna när man är ledig =P

På måndag åker jag å syrran till Sala! Ska bli najs!

Regnar ute vilket inte gör mig någonting alls, men man blir lätt seg av skitväder! Är glad att det är varmt ute iaf ^_^

Förskyld börjar jag bli oxå... Det gillar jag inte!!!  USH!!! Snor snor å åter snor... *blä*

Palla sitta här nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fridolf!

Får jag presentera lilla Fridolf:


Huvudet i profil


Helkropp på lillkillen


Just nu är jag nog tröttast, kissnödigast å lyckligast i världen! <3

P.S. Nej han ska INTE heta Fridolf! Han får heta det i magen bara ^_^ D.S

Permalink Graviditeten Kommentarer (3) Trackbacks ()

Tyvö

Igår kväll kom vi hem från Tyvö! Vi har verkligen haft det kanon, även om jag är tråkigt trött hela jäkla tiden... Arvid ville gifta sig med motorsågen å hade askul när han fällde träd! Duktig som tusan va han oxå... Min fina! lite bilder:


Packningen! Inte bara min å Arvids utan mamma va ju därute å visste vad som saknades!

'
Allt ombord på taxibåten


Ska iväg på promenad å passar på att hämta med färskvatten från brunnen


Ångbåtsbryggan!


Tror detta är stigen till badviken...


Frukost tajm!


Arvid är kääär! =P


Siba va förståss med!

Nu orkar jag inte lägga upp mer... Å ni orkar nog inte glo mer heller!

Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()