"klart det kommer gå bra"

Å bra gick det! Bättre kunde det faktiskt inte gått!!!!

Läkarens egna ord: "Det är en perfekt liten pojke"

Ska dock tillbaka i vecka 32 å göra nytt Ul då moderkakan ligger i framvägg långt ner så får vi se om utgången för bebis är blockerad eller ej. Det värsta som kan hända är att det blir snitt, men jag bryr mig inte! Bara vi får ett friskt barn <3

Permalink Graviditeten Kommentarer (7) Trackbacks ()

Idag är det ultraljud!

Kl 11-ish ska vi va på Ackis! (Fick tiden på tel å har inte världens bästa minne, men har skrivit upp 11.00 så hoppas på det) Det är blandade känslor... Vet itne vad jag har rätt att känna å vad jag orkar med! Det va ett rent helvete igår... Jag klarar inte hur mycket som helst har jag insett!

Nää... Nu frukost, sen dusch... Å jag har 20 min på mig... Ähh det blir skitbra det här!

Permalink Graviditeten Kommentarer (3) Trackbacks ()

2010-07-28

Nu har vi kommit hem från Knivsta där vi lämnat grejjer i pappas ford som han får köra till båten på fredag. Svårt att få in allt som behövs i clion lixom!

Annars då? Jadu... 1½ dag kvar till UL å jag tänker inte ens på det! Positivt eller ej..? bra fråga! Orkar inte bara. Koncentrerar mig till max på Tyvö å helgen som ska spenderas där! Utedass å hela faderullan! I love it! Jag är ingen förortsunge som inte kan leva utan badrum! Det är ju underbart att bo lite primitivt ibland! Så det så!

Jaha mer då? Öhh...

Siba har varit magsjuk, men det verkar ha stoppats upp nu... hon har inte bajsat sen igår på dagen, men det betyder ju iaf att hon inte har diarré iaf =D Nu hoppas vi lixom på att hon bajsar inne så hon bara bajsar... Men med bara lite fisk å ris i magen med lite vätskeersättning som skvalpar runt så tar det nog lite tid, men det skulle underlätta helgen iaf om hon blev bra! Matlådan i kylen me fisk å ris lär åka med iaf då man ska skynda långsamt med återgången till torrfoder! Det får ta den tid det tar, sålänge loppan mår bra =)

Mer ändå? Nee jag tror det va allt jag kom på för tillfället...

Godnatt på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vecka 16

Mamma
Din livmoder fortsätter att växa. Är det andra eller tredje graviditeten kan du uppleva att magen är större än tidigare. Huden börjar att tänjas ut och du kan få en mörk strimma på magen. Den beror på hormoner och brukar blekna efter förlossningen. Bröstvårtorna och vårtgårdarna börjar också att mörkna. Det är tyvärr lätt att få pigmentfläckar under graviditeten så undvik att sola, om du kan. Förhoppningsvis börjar du att känna dig mindre trött än i inledningen av graviditeten. Mellan fjärde och sjunde månaden brukar sexlusten öka hos många kvinnor. Mer blod cirkulerar i kroppen och könsorganen är extra känsliga för stimulans. Passa på och njut om så är fallet för dig!



Barn
Fortsätt att vara försiktigt med vad du äter och dricker. Trots att risken för missfall minskar efter vecka 12 kommer fostret även i fortsättningen att påverkas av det du får i dig.

Permalink Graviditeten Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-07-23

Tror allvarligt att det är något fel i huvudet på vår hund. Hon går i sånna jävla perioder att det är sjukt. Ibland är hon rumsren å iblans både kissar å bajsar hon inne utan anledning... (med det menar jag att hon gjort det hon ska å kommer ut igen inom en väldigt rimlig tidsgräns) Jag vet inte vad vi ska göra... Är väldigt redo att ge upp snart!

Annars då? Skit skit skit! Nej då, men jag är så jävla orkeslös å grinig... Jippie!

Igår skulle jag åkt båd med Yasmine, men sov 3 timmar på natten så jag orkade faktiskt inte! =(

Nästa helg kan bli najs! Ska ut till Tyvö å hjälpa till att få stället att se ok ut igen! 2 kåkar ska bort, maaaassa träd, bryggan ska byggas om, utedasset ska bytas, kåken ska målas, sly ska rensas osv osv!Men först av allt hoppas jag att mamma å pappa får bort getingboet när dom åker ut imorgon ;) (dom har boat i taket under nocken. Wee) Nej men det ska bli mysigt. Har varit där en gång (när jag va liten oxå då, men det minns jag inte) å det va helt underbart! En ö ute i Nprrtäljeviken (Visst heter det så?), bara båttrafik som går dit. Bara stigar på ön. Hämta vatten direkt från brunnen! El finns iaf ^_^ I love it!!! Får se hur det blir med Åland... Prioriterar att hjälpa till på sommarstället min mamma ärvt som jag får tillgång till när jag vill typ än att åka bort några dagar, sitta med tokångest (1-års dagen för aborten och bara några dagar till intensivkursen) å dom andra lär ju dricka å det gör ju inte jag ju... Då gör jag hellre nytta å lär känna vårt sommarställe =) Men inget är skrivet i sten så vi får se vad som händer! Först å främst ska ju Ida å Fredrik komma hem från Tunisien...

Nää, frukost å sen in till stan. Måste hämta ut getingmedel på Anticimex så dom kan mörda dom jävlarna på Tyvö!

Köpa motorsåg skulle vi nog oxå! Finns ingen därute!

Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 dagar å 8 timmar senare...

Å ändå känns det som att jag inte har något att skriva...

Köpte ett Wii igår å jag är lycklig! Till det följde Sport Resort som en sjukt soligt åsså köpte jag Zelda Twilight Princess till oxå! Har saknat att spela det ^_^

Igår fyllde fina svägerskan år! Va över å fikade å stannade å åt middag! Mycket mycket trevligt! Madde å Riwer kom dit oxå =) Otroligt trevligt =)

Nu vet jag inget mer...

Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nä fy fan alltså!

Sitter å tittar på Djurpoliserna i Huston å blir så jävla arg å ledsen! HUR kan man göra så? HUR kan man misshandla djur på det där sättet? Utan mat, utan vård, utan någonting... Fy fan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknar...

Åhh vad jag saknar när jag va yngre. Bodde så perfekt i Knivsta så det va max 3 min promenad till särstabadet å 10 till pepparkaksudden! Det va bara att ringa en vän å knata dit. Satan så skönt det va =)

Nu har Arvid jour så det han kan bidra med är skjuts till badplats, men inget badsällskap... Får hålla oss i poolen på hemmaplan =/ Om jag inte lurar med syrran ut å badar om människan är ledig någon gång! Vi får se! Hoppas på en date med Yasmine i helgen iaf! =) Men men! Den som lever får se!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Weehoo!

Nu är intensivkursen betald å klar! Snart åker jag å syrran å proppar hjärnorna fulla =D

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Varför?

Varför kan inte jag bara få må bra? Varför kan inte jag vara som alla andra svenssons å bara vara normal för? FAN!!!

Har varit hemma från jobbet måndag å tisdag. Igår trodde jag verkligen att jag skulle kunna jobba idag, men icke sa nicke. Sovit ungefär 3 timmar inatt med tillhörande mardrömmar... Kom på när jag låg å stirrade i taket att det snart är ett år sen... Ett år sen hon låg i min mage å bökade runt, ett år sen som hon helt brutalt rycktes ur våra liv! Det är kanske inte så konstigt att jag är såpass instabil som jag är... Ush! Någon som vill byta liv?

Permalink Graviditeten Kommentarer (1) Trackbacks ()

*suck*

Nu har jag varit hemma från jobbet 2 dagar pga mitt otroligt instabila psyke inför ultraljudet... Hur normalt känns inte det då? Fan alltså! TUR att dom är så UNDERBARA på jobber å förstår hur jag känner det! Det hjälper otroligt mycket!

Permalink Graviditeten Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen svalt!

Sitter å njuter av svalkan framför Harry Potter ^_^

Tog en riktigt sval dusch. ca 25 grader på vattnet eller så! Otroligt skönt <3

Arvid gick precis å la sig. Tröttisen ^_^

Nää... återgå till filmen kanske!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt på posten snart!

Har beställt denna:



Lär se ut som hej-kom-å-hjälp-mig, men den va fin å fanns i bra storlek =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-07-13

Skulle göra köttfärssås å spagetthi till lunch/middag då ajg va sjukt hungrig, men det enda vi har hemma är köttfärs å lök... =/ Inget att göra sås på... Dålig planering... Så det blev en liten burk med majs istället ;)

Jag vill verkligen åka å bada... Syrran slutar inte förren seeent =( Annars hade jag tvingat med henne! Men men... Jag vet att vi har pool hemma på gården, men hur varm är inte den nu då? Nää tacka vetja en sval sjö!!! Mums på den du!

Arvid handlar på vägen hem å det lutar åt pizza istället... Köpte ett pizzakit på Ica Väst för 14.90! SJUKT billigt!!! Orkar nog inte med något mer avancerat i denna ÄCKLIGA värme! Läs mitt tidigare inlägg om du har något att kommentera så får du din beskärda del av vad jag tycker!!! Bara för att NI trivs så är det jättebra å alla ska sluta klaga å bla bla bla! Jag väger mycket mer än förra året å jag är gravid... Det är inge roligt å det är jääävligt varmt! Så knip käft för jag vill iaf inte höra vad du tycker om mitt klagande!

SÅ DET SÅ!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

USH!!!

Jag gillar inte att vara tröttare än vanligt...
Jag gillar inte att svettas som en gris...
Jag gillar inte svettfläckar...
Jag gillar inte att må fysiskt och psykiskt dåligt (sämre iaf)...
Jag gillar inte att vara på ett jävla humör...

DÄRFÖR vill jag ha det svalare!

Lättare att fatta era tröga jävlar?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bort med dom!

Jag personligen tycker såhär! Om man nu lessnat på blogg osv så kan man väl ta bort sin blogg? För min skulle om inte annat som går in, kollar å blir besviken hela tiden =P

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Kan kommande vecka bara försvinna???

För då skulle jag ha semester NUUU!!! Gud så skönt det ska bli! Eller ja, första veckan lär jag ha fetingtråkigt då Arvid jobbar, men men. =) Sen har vi 4 veckor tillsammans, eller ja... 2 veckor hemma tillsammans, sen är jag ju i SALA!!! =D Fy fan va niiice!!!


GE MIG SEMESTER NUUUU!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-07-11

Gårdagen va helt perfekt på alla sätt å vis! Helt underbart att ligga ute å guppa på sjön! Jag vågade tom bada från båten å det va jag väldigt stolt över =D
På kvällen åkte vi till Yasmine å Andreas å grillade. Kom hem vid halv 12 tiden =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-07-10

Idag ska jag å Arvid åka ut å mysa å (förhoppningsvis VÅGA) bada med Yasmine å Andreas i deras båt! (å Johannes får jag inte glömma) Det ska bli riktigt skönt å roligt =D

Sitter å klämmer i mig gårdagens middag till frukost... Va fortfarande sugen på currysås... =/ Smart va det kanske inte, men mätt blir jag ;) Ähh! Man lever bara en gång å jag kan banta när bebis slutat amma =P

Nu väntar jag på Arvid som ska komma hem å hämta mig. Han följde med Andreas till Solna... Skulle köpa något till båten tror jag. Efter det ska vi möta upp vår date på Maxi (tror jag det va) för att handla sallad, fika å det pratades om grillning oxå =D Me like! (fröken hungrig mest hela tiden)

Nää... Intressant va det inte, men en uppdatering som inte handlar om mitt maginehåll ;)



JOOO JUSTE DET! Igår kväll låg jag å läste å Arvid skulle sova. Klappa honom på ruggen å kände något konstigt... Jomenvisst sörrni! Där satt en viiidrig FÄSTING!!! Mitt på ryggen... =( Han första han någonsin haft! Men ajg va jätteduktigt å fick med huvudet å hela köret! Nu ska vi köpa fästingpenna (såndär med lasso)

Tack å hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vecka 14!

Barnet

Fostret kan hicka. Kroppsdelarna är nu så tydliga att man till och med kan se vilket kön det har.

Fostret rör på sig i fostervattnet.

Mamma

Den trötthet du känt i början av graviditeten kan börja avta och du börjar känna dig piggare igen. Huden på magen tänjs ut. Hos många gravida kan en mörk strimma, kallad Linea nigra, synas mitt på magen. Den beror antagligen på hormonella förändringar och brukar oftast blekna bort när barnet är fött för att försvinna helt efter något år. Undvik att sola under graviditeten eftersom det är lätt att få pigmentfläckar.

Bröstvårtorna och området runtomkring bröstvårtorna kan bli mörkare. Din livmoder är nu ungefär lika stor som en grapefrukt. Är det andra eller tredje graviditeten kan du uppleva att magen är större än första gången. Uppdatera din familj hela tiden om hur du känner dig så de kan stötta och hjälpa dig.

 

Jag:

Uppsvälld har jag varit ett tag nu. Ser riktigt tjock ut faktiskt... Varje gång jag går så studsar livmodern på min blåsa vilket kan misstolkas som akut kissnödighet. Lite störigt på långa promenader på kvällen med Siba... Vill INTE sätta mig med alla mygg i örsundsbro omkring mig! =P

 

Tröttheten är bättre, men fortfarande otroligt störande. Så fort jag gjort något så måste jag vila... Ush ush! Illamående har jag inte varit på länge nu. Däremot blir jag äcklad av det mesta å får kväljningar av det mesta... Jävligt jobbigt! Arvid är den som får göra allt äckel ;) *Älskade han!*

Har känt lite rörelser till å från i ett par veckor nu <3 Älskar det! Igår va det 3 veckor kvar till ultraljudet å jag ljuger om jag säger att jag är cool å inte alls nervös! Vill inte vara med om samma sak igen, men vad är oddsen lixom =P

Nu ska jag äta frukost!

Permalink Graviditeten Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-07-05

Jaha... Idag är jag less, trött å öm! Har sovit asdåligt, å vaknade med krig i skallen... Inge jobb för mig! Jag gillar det inte!

Men en sak gillar jag å det är att Madde å Jimmy inatt fick sin älskade son! Grattis till dom!!! <3

Nu ska jag sitta å glo på en dålig film på tv å tycka synd om mig själv!

Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

2010-07-02

Idag va det bara att kliva upp 07.00. Sätta på mig kläderna å ett någorlunda ansikte. Dock ingen frukost =( In till Samariterhemmet för att göra diabetestest. Fick komma in å ta stick i fingret (HATA) å sen dricka en sockerlösning... Tog bara typ 20 min att få i mig 3 dl, vilket är bra föra att vara jag å dricka sånt där konstigt utan sugrör =P Men men! Sen va det bara att vänta i 2 timmar... Fick ligga på en brits å sov lite iaf. Min älskade sambo va med hela tiden <3 Han är mitt stöd här i livet! Kvart i 11 fick jag stick nr 2 i fingret (jatar fortfarande) å resultatet va 6... Inte för att det sa mig något, men om man ligger över 10 så har man diabetes eller något sådant så jag har INTE diabetes =D Så jävla skönt! Nu är det bara resten kvar!

Permalink Graviditeten Kommentarer (0) Trackbacks ()