UUUSSHHHH!!!

Jag vill inte se ut såhär!!! En pluffsig jag-vet-inte-vad!!! USH!!! Försöker tänka på vad jag stoppar i mig... Lite iaf... men det går inge bra =( Inte när jag e hungrig 24/7 typ... HATAR speglar å jag har en anledning till skillnad från andra jag vet sitter å klagar röven av sig! SKÄMS!!! Nä fy bubblan!!! Kan jag inte få nojja på något ruskigt nyttigt??? SNÄLLA!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vill utomlands...

Nu satt jag å läste Idas blogg igår om att hon ska utomlands med Fredrik å jag kände bara att jag oxå vill... Satt å glodde på sista minuten å det är ju inte alls dyrt! Problemet är ju jobben =P Kanske inte skulle vara så poppis å ringa å säga att man drar en vecka ;) Men drömma går ju!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En liten förklaring...

Jag har inte nojja på currysås... Det är bara så jävla gott ändå ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag älskar Currysås!!!

Så är det bara!!! Det gjorde jag även innan graviditeten men bara tanken på det nu får det att vattnas i munnen på mig!!! IHH!!! Så ikväll bytte jag förslaget om pizza till att stå vid spisen å göra chicken nuggets med ris å currysås! Intressant inlägg va ;) ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-05-24

Fy fan vilken jävla dag...

Började så fint med att jag vaknade 10.55... Börjar jobba 11.00 i KNIVSTA!!! Kul... jävligt roligt! Bara att ta sig till jobbet fortast möjligt å jobbade till 4 istället så jag jobbade min tid iaf! USH!

På jobbet mådde jag piss. Mår inge bra alls. Bara trött som en gris, illamående å det känns i skallen som att jag inte ätit på flera dagar... Obehagligt som fan. Åsså denna J*VLA förkylning som aldrig någonsin går över!!! över 4 veckor nu å still going strong!!!

Påvägen hem precis när vi passerar grustaget så ser vi en grupp människor stå bredvid en man som ligger på backen å en cykel bredvid. Vi vänder å Arvid ställer jourbilen så att filk inte ska köra på den stackaren på backen. Det visade sig att han vurpat på cykeln (träningscyklade å det gick väl i 40 km/h när han vurpade) å hjälmen va nästan delad på 2... TUR att han hade hjälm säger jag bara! Den dagen jag ska ut å cykla på 55:an så SKA jag ha hjälm! Något jag blev väldigt förbannad på va att det står 4 bilar, 2 på vardera sida å den ena med oranga saftblandare, vid vägen å INGEN kör långsammare än 80!!! Sen kommer en förbipasserande polis på motorcykel å slår på sina blandare å då va nog maxhastigheten förbi typ 50. Jävla pundhuvuden! USH för vissa människor! Sen att man ser en karl ligga på backen å man bara skiter i det? Det går inte in i min skalle! Egoistiska jävla apor finns det för gott om! Lär er bry er om fler än er själva!

Nu ska arvid snart åka å jobba inatt så jag blir ensam oxå... USH USH USH! Å ännu mer ush är att jag imorgon ska ta bort 3 av mina äckliga födelsemärken!!! =´(

Nu ger jag snart upp. har precis tryckt i mig lite middag, mådde ruskigt illa efter det å nu är jag toksugen på mer =S Hur fan fungerar hjärnan??? BLÄÄ!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttmassa AB

Alltså... Sov på em för att soka vara vaken på kvällen, men om jag går å lägger mig nu kommer jag nog somna relativt ovaggad... Jisses vad trött jag är! Å illa mår jag om/när jag äter, men äter jag inte så mår jag ILLA!!! Ush! Föredrar å äta då faktiskt ;)

Nu blir det iaf sängen med karln som e lika trött han! Stackarn har ju fått jobba häcken av sig i helgen! <3

Mina finingar såhär en söndagkväll när det regnar ute:

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vecka 7

Bättre sent än aldrig?

I fredags gick jag in i vecka 7!

Såhär ser det ut nu! <3




Du

De flesta kvinnor vet i det här stadiet att de är gravida. Även om din kropp inte har förändrats så mycket ännu så kan du vara säker på att det kommer. Du kan ha gått upp något kilo i vikt, men det är inte ovanligt att förbli på samma vikt eller till och med gå ned något. Internt så tjocknar slemhinnorna i livmoderhalsen och en slempropp bildas som skyddar fostret mot omvärlden under graviditeten. Denna kommer att lösas upp och försvinna när det senare är dags för förlossning.

Även gravida kvinnor blir sjuka ibland, men det är viktigt att du inte tar någon medicin utan att konsultera din läkare först. Vissa läkemedel kan påverka fostrets utveckling negativt, eller rent av vara livshotande. Ta god hand om dig genom att äta näringsriktig mat, dricka mycket vatten, motionera lätt och se till att du vilar mycket.




Babyn

Under vecka 7 växer din bebis med en otrolig hastighet. I början av veckan är bebisen 7-8 mm och i slutet har den nästan fördubblats i storlek och ökat till 9-15 mm! Fostret väger ungefär 1 gram.

 

Din bebis armar och ben är längre nu och har bildat leder. Händer och fötter kommer att bildas, och fingar och tår har redan börjat anläggas. Hjärtat är oproportionerligt stort och ser ut att sitta delvis utanför bebisens kropp, och har nu bildat en höger och en vänsterkammare. Hjärnan fortsätter att växa och luftrörskanalerna till lungorna är synliga. Ögonen börjar utveckla pigment, näsan mognar och början till ett ansikte kan urskiljas. Blindtarmen och mjälten är redan på plats tillsammans med de första anlagen till magsäcken.

Permalink Graviditeten Kommentarer (0) Trackbacks ()

mat, mat, mat, mat, mat, mat...

Det vad som rör sig i min skalle för tillfället! Kul va? =/

Ida, Fredrik, Stefan å Gripen e påväg hit för att grilla så jag är ju extra hungrig när jag vet att köttet bara ligger å äcklar sig i underbar marinad å bara väääntar på att jag ska äta upp det. Till det blir det Icas finaste potatisgratäng som får tummen upp faktiskt. Helt underbar är den =D Nä för nu blev jag inte ännu mer hungrig...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ok jag har tjuvstartat!!!

MÅSTE bara visa vad jag beställde idag! Orkar inte vänta längre!!! MÅSTE ha något som får det hela verkligt!!!

Detta kommer till Ica nästa vecka:



I love it!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Egentid!

Hihi! Arvid har gått å lagt sig så nu ska jag glo på denna!



You have to like it ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GAHH!!!

Jag blir hemma från jobbet imorgon oxå =( Är så ötroligt jävla less på att bara gå här hemma å må dåligt!!! FAN!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ska jag eller ska jag inte...

Det är frågan... Hmm... Försöker överväga det ena å det andra, men jag kommer inte fram till någonting just nu... Får vänta, känna å se!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag blir galen snart tror jag...

Jag kan inte snyta mig har jag kommit fram till nu. Gjorde det nyss å då slog det lock för mitt högra öra å hela jävla rummet började snurra. Trodde ärligt att jag skulle tuppa av. HUR vidrigt som helst =( Jag sitter å ösnkar till högre makter att jag blir frisk SNARAST!!! Är så jävla less på att ta tempen, medicin, hosta, snora, nysa... Varje gång jag hostar eller nyser så måste jag stå dubbelvikt för att det inte ska göra ont i magen =( Vill ju inte att lilla pyret ska krossas dörinne ^_^ (jag vet, men det känns som att jag ska göra det)

Nu blir det sen frukost! Inte för att jag känner nån smak men iaf =/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

This is me...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-05-18

EN vecka kvar till lön!!! Weehoo!!! *jublar*

Idag jobbade jag ca en timme! Sen mådde jag så skit så jag åkte hem igen =( Feber, snorig som få å mår allmänt blä... USH för att vara sjuk så länge! Men NU har det iaf börjat bryta ut ordentligt vilket är så skönt!

Imorgon ska det tydligen regna. Otroligt skönt att få lite svalka när man har feber! =D

Nu pallar jag inte skriva mer!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nä fy sjutton...

Nu mår jag inge vidare... Feber, snorig, hosta, eller jag hade hosta tills jag tog Cocillana, nu mår jag bara jääävligt illa... Blää! Åsså den där jävla kristallsjukan på det... Nånm som vill byta ='( Jag vill bara sova, men törs inte gå å lägga mig då jag inte litar på att jag behåller medicinen riktigt som jag borde... =P Weehoo!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-05-17

*host host host host*

Så läter jag hela tiden nu. Fy vad jag är trött på att hosta. Vid vissa tillfällen känns det ganska obra i magen oxå =( Men jag va hos läkaren idag, som kastade sig över mina äckliga leverfläckar istället, men iaf =P Det slutade med att jag fick veta att Cocillana är bland det bästa jag kan ta mot hosta =S Åsså fick jag en nässpray utskriven med nå kortison i eller nåt sånt. Så nu kanske jag kan bli någorlunda frisk... Eller? Ska jag förtjäna det? ;) Jooo men det är ju klart!!!

på tisdag nästa vecka ryker 3 av äckelfläckarna iaf! 2 synliga å en i nacken... BLÄÄ!!! Ush ush! Finns massa fler som hon ville ta oxå å alla ska på analys, men dom trodde inte att dom va elaka för dom är enfärgade, men man vet ju aldrig. Jag är frisk som en nötkärna så dom kan analysera bäst dom vill ^_^ (ja förutom min envisa förkylning)

Arvid är påväg hem... tror jag... =P

Nu öppnade han precis dörren så nu e han hemma ^_^

En vecka kvar till lön imorgon å jag LÄNGTAR!!!

Jaha... nudå? Den som lever får se!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-05-16

Håller på å lagar lite mat. Ska in till stan senare. Har tid på närakuten 19.15 med min yrsel.... Får se vad dom säger om det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nä nu jäklar!

Passar på att snabbsitta här innan jag ska ta med korven till grannarna å grilla!

Men nu tycker jag att någon jag känner kan ta å bli gravid så att jag har nån att bli tjockis tillsammans med!!! Hem å gör det ni ska nu =P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vecka 6

Barnet

När embryot är så här litet mäter man oftast längden mellan huvud och stjärt då benen är svåra att mäta. Nu är bildandet av organ i full gång. Lever, lungor, bukspottkörtel och sköldkörteln står på tur att bli till. Hjärtat slår med en kammare. I ansiktet är munöppningen skapad och underkäken börjar ta form. Tarmsystemet bildas med framtarm, mittarm och baktarm. Navelsträngen utvecklas. Små knoppar till armar och ben börjar utformas.

Längd huvud till stjärt 7 mm.

Mamma

Har du precis börjat misstänka att du är gravid är det dags att göra ett graviditetstest. De finns att köpa på apoteket. Testerna är mycket säkra. Kontakta sedan barnmorskemottagningen/ mödravårdscentralen.

Många gravida kvinnor känner av halsbränna, förstoppning eller trötthet. Hormonella förändringar gör att du får mer genomblödning i kroppen vilket kan leda till att slidan kan få en rödlila färg. Din livmoder börjar växa.

Risken för missfall är större under de första tolv veckorna. Du kan inte själv påverka missfallsrisken så koncentrera dig istället på att leva sunt, äta bra, röra på dig och sov när du är trött.

Permalink Graviditeten Kommentarer (2) Trackbacks ()

2010-05-13

Idag då?

Har träffat Jenny å Felix å tittat på när Felix, Anders, Jonas å Stampe har flyttat båt. Intressant värre ^_^ Roligt va det iaf!

Imorgon ska jag å Ida till Yasmine å hälsa på henne å lillemannen =D Ska bli skojjigt!

Nu pallar jag inte skriva mer... Kanske lite senare! Annars imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Muskelvärk...

Satna i gatan sån träningsvärk jag har idag... för att inte tala om hur min rumpa mår... Jag skäms =( Jag har fuskridit huuur länge som heslt nu! Komstigt att det bara går käpprätt... Tror det blir bra med ett års riduppehåll sen faktiskt! Får suga på karamellen ett bra tag! Men oj vad jag kommer sakna det! Men det är nyttigt att sakna.

Ikväll rider jag i min ordinarie grupp. Hoppning står på schemat å Nina skrev in Karmen på mig så det blir fullt ös medvetslös på en häst som e 155, men har steg som en shettis ^_^ Loooligt!!!

Permalink Hästar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förklaring följer:

Anledningen till att jag är nervös/nojjig/mår dåligt över att jag är gravid är pga min förra graviditet!

Jag åkte in på rutin ul på en fredag... Det va i slutet av Juli förra året. Vi va allmänt lyckliga å det vanliga... Man vill se sin bebis på bild <3 Bm såg att något inte va som det skulle å tog kontakt med annan läkare som oxå kikade på bilderna. Vi fick som tur va komam tillbaka samma dag så vi slapp gå över helgen å oroa oss. Det dom såg va inge bra alls... Fostret hade en avvikelse som kallas Dödligt dvärgsymptom vilket gör att om den ens överlever förlossning så kommer den inte överleva utanför livmodern. Det va det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, men samtidigt det mest självklara när vi valde att avbryta graviditeten. Jag va då i vecka 19, men man mäter bröstkorgen på fostret när man räknar ut i vilken vecka man är i å iom att denna va såpass efter så mätte den vecka 17 å jag kunde genomgå en abort utan en massa beslut å tillstånd å grejjer. Fy fan vilken vidrig helg det va...

På tisdagen veckan efter fick jag komma in å ta 2 tabletter... Dom skulle förbereda kroppen för vad som komma skall. På torsdagen lades jag in. fick 2 tabletter var 3:e timme å låg med värkar i typ 7 timmar... Sen va det över ='(

Dom sa att obduktionen kunde ta upp till en månad... Vi fick svar efter typ 3 månader tror jag... Jag va hemma å sjukskriven 2 månader. Arvid va hemma 1 månad. Svaret på obduktionen va otroligt lugnande iaf då det va det dom såg på Ul... Va väldigt orolig för att dom sett fel, men så va inte fallet. En flicka fick vi veta att det va iaf.

Jag kan ärligt säga att jag inte skulle önska min värsta fiende denna upplevelse! INGEN borde behöva uppleva detta! USH!!! Jag kan fortfarande bryta ihop över detta. Det läskiga är att jag bara har stängt in alltihopa. Är nästan oförmögen att visa känslor... Asläskigt!

Jag hoppas, tror, å ber att detta inte kommer hända igen! Att vi kommer få ett friskt barn! Det va för mycket begärt förra gången men denna gång måste det bli så! Det går inte att ha denna otur 2 ggr i rad! Jag försöker intala mig att jag är säker å inte nervös å så, men det är svårt...

Nu vet ni iaf!

Nu ska jag ut å njuta av vädret!

Ciao

Permalink Graviditeten Kommentarer (2) Trackbacks ()

Just det..

Ser nu att jag fått massa nya läsare vilket är jätteroligt!

Imorgon ska jag försöka mig på att berätta varför jag ska få tidigare ul å varför jag är så otroligt orolig denna graviditet! Nu är jag på tok för trött för det =P

Oj... 6:e inlägget idag... borde kanske skaffa mig ett liv =S

Permalink Graviditeten Kommentarer (1) Trackbacks ()

OMG!!!

Sitter å tittat på en dokumentär om en asiatisk kvinna som har typ världens största bröst... Shit alltså... Hu kan man vilja? För det första ser det förjävligt ut, sen är dom så stora å tunga så jag fattar inte att hon orkar =S Jag klagar över mina DE-kupor =S Ush ush ush...

hitta en bild på henne:

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kom på en sak...

Jag kan inte sova på mage å nästan inte på sida längre... =( Brösten gör SÅÅÅ ont å har blivit för stora =( Ush vad jag vill ha B-kupa igen...

Sen kan jag bara ligga på vänster sida för tillfället... Ligger jag på höger eller på rygg när jag ska sova så mår jag tokigt illa... Ush ush!

Det va nog det för idag! =)

Permalink Graviditeten Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ridningen avklarad!

Jajjemenn. Det behövde jag. Rensa skallen lite! Fick fina Kasper idag som inte ALLS va nå fin. Gick bara emot å va aldeles blä... Han va tydligen lika off lektionen innan... Han va lixom inte där i skallen ^_^ Hästar... *suck* Men det kändes bra rent fysiskt så jag rider nog utan problem terminen ut å sen får jag lägga det på hyllan i nåt år! Men det är det värt!

Permalink Hästar Kommentarer (0) Trackbacks ()

Off to Knifetown...

Känner att jag behöver min mamma omkring mig just nu så jag åker dit strax. Hon ska testa energihealing på mig åsså kan vi sitta å snacka skit e stund! Arvid kommer å hämtar mig efter jobbet, sen hem å äta å sen till Säva för att rida igen. Ska rida i dressyrspecialen å dom ska rida kadrilj ikväll. Sjukt roligt. Å troligtvis får jag Kasper oxå <3 Underbara häst ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-05-11

Vaknade å hade ett missat samtal från okänt nr... HATAR det! Man har ju inte en aning om vem det kan va... Eller jag hade mina aningar... Sen ringde Jeanette å frågade hur det va med mig <3 På hennes lediga dag ringer hon dessutom. Underbara hon! Sen ringde okänt nr igen å det va från Specialmödra. Hon sa att jag kan få göra ett Ul i vecka 12, men då ser man inte den avvikelsen som sågs vid rutin Ul sist... Så jag ska få göra ett tidigare rutin Ul i vecka 16 istället! Men allt kommer ju se bra ut, eller hur! =D

Permalink Graviditeten Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vecka 5

Idag är jag i vecka 4+3 vilket betyder att jag är i vecka 5 nu!

Här kommer lite info om oss nu ^_^

Barnet

Den lilla kallas nu för embryo. Den är bara någon millimeter lång och börjar utveckla lungor. Ryggmärgen som tills nu legat helt blottad ska stängas. Anlagen till armar och ben bildas. Även de första blodcellerna och blodkärlen blir till. Hjärtat är bildat i form av ett rör. Det börjar slå. Om åtta månader blir embryot en komplett människa.

Mamma

Nu är mensen försenad en vecka och kanske börjar du misstänka att du är gravid. Brösten kan vara lite förstorade, spänna och ömma lite. Du kan behöva kissa oftare än vanligt och du kan känna av värk som påminner om mensvärk. Många hormoner produceras vilket kan göra att du känner dig trött. Det är livmodern som växer. Så fort du misstänker graviditet kan du gå till apoteket och köpa ett graviditetstest. Du kan även vända dig till mödravårdscentralen för att göra ett graviditetstest.


Permalink Graviditeten Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tung dag...

Ringde igen strax innan jag skulle gå och pratade med en sköterska. Hon sa att jag inte ska bli inskriven där utan bara få nån extra koll men ska gå hos vanligt bm... jag bröt ihop totalt... Vet inte varför, men jag tror massa kom tillbaka sen sist... Jag pallar inte samma sak igen. INTE för att jag tror det, men hjärna och hjärta glömmer inte! Jag miste min flicka... Vill inte mista denna oxå!

Just det...

GRATTIS Yasmine och Andreas till pojken!!!

(bättre sent än aldrig ;))

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

2010-05-10

Nu har jag precis ringt special mödra. Får se om dom ringer upp då jag va ca 3 min för tidig =P Hoppas dom ringer innan jag börjar jobba bara... Med min tur blir det på bussen som brukar vara KNÖKfull... =/ Men vad gör man väl inte!

För övrigt mår jag rätt bra idag faktiskt. Jobbade på Säva igår å vi va en man kort så det va bara att ösa på *pust* Men magen mådde bra som tur va. Va bara ryggen, vänstra höften, högra knät å mina fötter som sa upp sig =P

Nu ska jag kasta i mig frukost å försöka göra något åt fejset, vilket känns rätt onödigt... men men. Sen måste jag med bussen till stan å ta tåget vidare mot Knifetown å jobba mina 3 timmar... lär prata med cheferna om min situation oxå så att dom är medvetna om att jag kanske bryter ihop en dag... =/ Nejdå. Jag är stark!!!

Bye

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

2010-05-08

Permalink Graviditeten Kommentarer (3) Trackbacks ()

2010-05-07

Vad har hänt idag då? Ingenting typ... Jag har jobbat, ätit, glott på tv, lagat mat, ätit igen, tvättat, vikt torr tvätt, klippt gräsmattan å rensat lite rabatt... Nu blir det Talang 2010! Roligt inlägg va? ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Less

Nu är jag bra less på mig själv! Saker blir bara skit då jag bara exploderar över ingenting... Eller det är ju faktiskt ingenting, men onödigt ändå! Fan alltså...

Har iaf hunnit med 2 maskiner tvätt, ska kasta in en 3:e! Ska duscha å äta något kanske... lär ju inte gå ner av att svälta mig själv då jag inte är någon som klarar det utan då stoppar jag i mig skit istället... Har städat vid min del av sängen, vilket inte va en dag för tidigt... Ska rensa åt katten, diska lite (ja jag har fått en nojja där inne) å sen blir det väl sängen eller nåt...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hahaha

Jag hade då tänkt kombinera rökavslut med viktnedgång!!! Hahahah! Jag behöver all pepp jag kan få!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

2010-05-06. 9 månader senare....

Idag är det 9 månader sen jag blev inskriven på Ackis. 9 månader sen jag gjode det värsta jag gjort i hela mitt liv... 9 månader av smärta och sorg...

För övrigt är jag jävligt förbannad... Tvättmaskinens luddfilter är fullt så det tömmer inte på vatten som den ska å jag vet inte hur fan man tömmer eller vart det ens sitter å jag får ingen hjälp av min karl!!! Jag blir GALEN!!! måste jag nämna att jag fortfarande är rökfri??? Fucjing jävla dag nummer 4!!! HELVETE vad jag har humör nu!!! FY FAN!!!

Sen är det en annan sak som ligger å gnager... men det är nog bara inbillning... Jag vet inte! Får väl se hur det blir i helgen... Jag vill bara gå å gräva ner mig just nu!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-05-05

Yeah! Mer än halva arbetsveckan har gått! 3 down, 2 to go!!!

Ikväll är det teori på Säva. Ska kolla om jag kanske kan rida igen en av gångerna jag missat på typ torsdag... Har 2 ggr att ta igen! Men vi får se! =) Är lite ridsugen nu jag! men jag har insett att jag på några veckor har tappat typ ALLT i min ridning... =( Nu blir det till att träna, banta å köra hårt! Hahahahaha! Tänka är iaf en början =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-05-04

Idag har jag jobbat mina 3 timmar å sen åkte hem. När jag klev av bussen såg jag Karma ligga på gräsmattan å glo. Jag ropade på henne å jisses... trodde inte den katten kunde bli så lycklig ^_^ Mattes lilla hjärta! Vilken härlig familj jag har! 2 underbara hårbollar åsså min underbara karl!!! <3

Ikväll blir maten enkel. Korv med bröd! =) Kycklingkorv dock då den såldes för 5 kr/förpackning på Willys. Men det fungerar oxå! Ska gå å ta fram ut frysen bara =P

Imorgon är det ridning! Eller teori är det faktiskt iom att det är Pay and jump på Säva! Men det är lika bra det för jag inte inte frisk än... Mina 3 timmar på jobbet är en plåga just nu! Ush! Gör mig frisk!

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ska strax laga mat...

Det blir min korvgryta som Arvid aldrig slutar tjata om... Jävligt onyttig, men ack så god! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött...

Jag är så trött så trött... Alltid trött... Fattar inte! Måste vara en sån jävlig förkylning jag fått så det är inte klokt... Har stått ut en vecka nu å det enda som blivit bättre är temperaturen =P

Igår: 3 cigg!

Idag hittills: 0 cigg!

Hejja på mig!!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

20010-05-02

Å nu va vi inne i vårmånad nr 2! Helt sjukt, men underbart!!! =D

Har fått ett önskemål om att skriva mer blogg så jag får bli bättre på det.

Idag är jag hemma sjuk från Säva. Jag blir fan inte frisk alltså... Bara jag pallar jobba på Ica i veckan så är det bra! Hostar å snorar som bara den... *suck* Jag är inte så trevlig, men vem orkar bry sig!

Nu ska jag å arvid åka till Knivsta en sväng å lämna tillbaka ett par hörlurar som jag fått låna av mamma =) Vi ska försöka få Siba att palla åka bil dit oxå å gå en vända vid Valloxen =) Myyys!

Aja... Kameran ska med så jag kanske kan bli bättre på att uppdatera med bilder oxå! =)

Puss å kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()