2010-02-26

Vad bjuder dagen på idag då?
Jo jobb på Ica! Börjar 16.00 slutar 21.05... Tyvärr så går mitt tåg 21.05 så jag kommer inte hem försen 22.40 typ! Rätt värdelöst, men men =) Är ju ledig imorgon iaf =)

Imorgon kväll ska jag å Arvid sitta barnvakt till Saga å David =) Eller ja... Sanna å Danne nattar dom å sen vaktar vi ^_^ Lär bara höra snarkningar =P Sötnötter!

Det är plussgrader ute =O HEEEELT otroligt!!! Kan våren vara på ingång? *HOPPAS*

Arvid är jourledig idag så han ligger fortfarande å sover. Stackarn har ju hosta från helvetet så han får sova en stund till! Sibba är en tröttmössa hon oxå... ligger i filten bakom mig å sover =P Kul familj va? ;) Hihi!

Nää... Kanske ska ta å äta frukost?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I´m in love!!!

Idag har jag ridit en mycket trevlig häst! Hon är ung å inte så jätterutinerad än, men jag är kär! Otroligt trevlig! MEN... vad är det med mig å ston? Jag gillar dom ju inte ens =S Haha! Nina tyckte absolut att jag skulle kidnappa henne å åka å tävla sen när hon e mer rutinerad =D Lilla Laura Model =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3 Arvid <3

Du är det finaste jag vet! I vått å torrt har vi klarat oss tillsammans! Det är du å jag! Jag skulle inte vara den jag är idag om det inte vore för dig!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya ridbrallorna hämtade!

Ohh så nöjd jag är! Men dom blåa va inte helskodda som jag trodde =P Hehe! Dom ser ut att vara helskodda, men det är bara tyg! Fudnerar på att ha dom ikväll, men vet ju inte vem jag får rida... Har inte suttit i ett par oskodda på så länge så jag lär väl glida av =P Får se om det blir dom eller dom svarta!

Gick över till Sanna när jag kom hem oxå å satt å snackade lite skit! Alltid lika trevligt!

Nu kanske jag ska peta i mig frukost =P Hehe! Orkade inte göra det innan jag åkte ;)

Min hund är översocial! Lilla hjärtat!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-02-25

Idag är det LÖÖÖN!!! *gilla maaassor*

Dagens planer:

Ska strax göra mig iordning för att åka in till Örsa. Ska hämta ut mina ridbyxor från Ica. Sen hem...

Ska ta 15.34 bussen till stan å möta upp Arvid. Gå till MUS (Make Up Store) å handla lite, Sen kanske käka lite!

Måste ta 17.45 bussen hem från stan då jag måste ta 19.04 bussen till Säva för kl 20.00 ska jag rida! Kände att det va bäst att rida igen gårdagens lektion snabbt, annars glömmer jag ju =S Det är en Nivå 2 grupp så det ska bli intressant =P Hehe! Men men! Rida får jag å jag kommer lära mig något iaf! =)

Nu? FRUKOST ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Hmm...

Hade ju sett fram emot att rida lilla Kasper idag ju! Men det visade sig att han va halt... Markerade tydligt i traven sådet va bara att sitta av å gå ner till stallet igen... Men men! Får rida igen det sen! Ska även träna för Ann den 28/3 =D På ridkolehäst då förståss =P Det ser jag fram emot väldigt mycket =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hahaha jag dööör!!!

Har hittat världens roligaste hemsida tror jag...

http://www.felsms.com

Jag skrattar så ajg gråter Hahaha

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppe med tuppen!

Men det tror jag fan inte nu... Tror tuppen sitter inne i hönshuset å sover fortfarande... Vem vill vara vaken nu? Det är kallt, mörkt å kallt... =S Nämnde jag att det är kallt?

Gårdagen blev ju totalfjasko... Jag å Linnea fick ta bussen då tåget va inställt (trodde nån något annat?) å på bussen funkade inte värmen...(!) Sååå jävla kallt om fötterna så jag höll på å avlida... Well, va på jobbet 15.44, gick in å köpte en yogurt å käkade den i all hast... Skulle gå å byta om å slänger ett öga på schemat... Nej men va faaaan! JAG JOBBAR INTE!!! Jag har lyckats ta en dag för mycket semester mot vad jag tänkt... Hur jävla dum får man bli??? Blir så less! Aja. Knatade hem till mamma å pappa å Arvid kom dit efter sitt jobb å drack lite kaffe! Fick se bilder på söööötaste Difenplutti som bebis! Så söt så det är otroligt att ingen kramade sönder honom... Ska visa sen när mamma å pappa scannat in på datorn <3

Nää... lite frukost kanske? Ska ju jobba lite extra på Säva idag... Vattnet i stallet har frusit ^_^ Guuud så kul jag kommer ha med vattenhinkar till förbannelse... Jag menar, det är ju "bara" ca 40 hästar =S Weehooo!!!

Ciao

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ohhlala!

Jag tror minsann att jag har en plan för hösten... Eller ja, ett par dagars plan i höst ;)



+



= AWESOME

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

k-k-kallt-t-t...

Hualigen... Hade väl faktiskt hoppas på en början till vår vid detta lag, men neeejdå... Arvid messade att det va -27 grader vid 8-tiden... =O För det fick mig att vilja lämna sängen? NEEEJDÅ!!!
Nu är det iaf bara -17 ute =) Åsså kommer finaste hjärtat å hämtar mig från jobbet! Underbara han!

Det ska bli mycket intressant å se när jag kommer till jobbet... Kan ju ha tur med tåget, men man ska aldrig vara för säker! Men hoppas går ju =)

Igår kväll va jag å Arvid å fikade hos syrran. Mamma, pappa å André va där oxå, men när vi kom va Kim å Stoffe där med!  Trevligt, trevligt! Ska faktiskt börja ta danslektioner av Stoffe! Beakdance lektioner... Jag dansar för att det är kul å bra träning, inte för att jag är bra =P Haha! Lär se ut som en strandad val i lokalen =S Hehe. Men men!

Ska kanske sätta på mig fejset å försöka kissa hunden igen... Det är för kallt för henne så hom vägrar kissa ute =/ Men men! Bara tålamod å bra kläder ;)

Nää... göra mig iordning va det ja... Sen ut å frysa ihjäl ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Niiice gårdag!!!

Gårdagen va helt underbar! =)
Eller ja, vaknade å Arvid berättade att vattnet frusit... weehoo! Men men... bara att gå ner i källaren å börja elda... Det tog typ 45-60 min sen fanns det vatten igen =) Niiice!

Sen va det dop! =) David å Camilla döptes iom att Camilla skulle bli gudmor, men va ej döpt, så tog dom 2 flugor i en smäll! =)



efter dopet blev det fika i kyrkstugan å det va jättetrevligt å massa gottigt ^_^


Sen på kvällen for vi till syrran. Lisa följde med mig oxå! Det va massa trevligt! =D


Lisa i köket!


Varannan vatten is the shit ;)


Vackra födelsedagsbarnet!


Mina älskade syskon!



Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder... Ska till systeryster å fira henne med mamma å pappa ikväll nån gång! Det ska bli trevligt! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag döps David!

Juoo. Sitter färdig å klar i soffan å vätar på att klockan ska bli liiite mer så ska vi åka till Gryta kyrka å gå på Davids dop! =) Har fått låna en klänning av underbara Sanna som jag faktiskt trivs i =) Ska även få låna din ikväll då det är fest för syster som fyller hela 23 år imorgon! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter här i soffan med ett glas vitt!

Har faktiskt hittat ett vin jag gillar =) Tack vare syrran faktiskt. =)



Underbart gottigt =)

Imorgon är det jobb på Ica! 09.00-17.30! Sen ev till Örsa å hjälpa Sanna med förberedelserna inför Davids dop på lördag!

Efter dopet ska jag till syrran å fira henne då hon fyller på söndag! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

2010-02-18

Igår red jag på Säva! Fick Kasper trots att jag bett om Karmen igen... Men lika glad för det är jag för det gick asbra! =D Galopparbetet va guld, traven helt ok å skritten... jaja man ska ju ha nåt att jobba med ;)
Kom i väldigt god tid för att sno åt mig dressyrsadel, men tror ni inte att han gick lektionen innan MED dressyrsadel =P Jahaja... Ställde mig å borstade på Laura för att fördriva lite tid å det uppskaddades av henne! Mycket mysig häst!

Idag då? Ingen aning... sitta härå glo som vanligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blir så less!

Jag e ju fan cp... Men det är ju bättre än vad det varit förr...

Well well!

Ska få i mig nåt å äta å sen fara till stallet! Tänkte försöka va där tidigt så att jag kan få en dressyrsadel! Hoppas kan man ju iaf!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hoppsan...

råkade visst beställa dessa:



å dessa <3:



Så det kan gå =P

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Folk är fan som kaniner...

Denna vintern måste ha varit väldigt kall å lång då folk inte verkar ha bättre saker för sig än att leka kaniner... Det är ju snart sjukt hur många som är gravida! Ojojoj!!!

Idag ska jag in till stan å till läkaren! Ska bli skönt att ha det gjort faktiskt. Efter mycket om och men kommer jag rätt =P Sen får vi se om jag tar buss hem eller åker med arvid... Just nu luter det åt bussen. Vill bara hem känns det som! Men men. Den som lever får se! VILL RIIIDA!!! =) är lite kär <3

Asså jag blir galen på missade samtal från nummer som ingen står på å som inte lämnar meddelande... har ju inga pengar på tel så kan inte ringa upp heller... *muttrar* RING IGEN om du som ringde mig idag läser detta! =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Problem...

Fick ett sms för ett tag sen som berättade att jag har läkartid imorgon... Problemet är att jag även har en tandläkartid imorgon ungefär samam tid =P Vet vilket jag ska prioritera, men kan inte ringa det andra stället för att boka om tiden... *morr* Så går det utan pengar på tel =P Wehoo!!!




Gick btw å la mig vid halv 9 tiden igår, men somnade förståss inte försen vid halv 1 tiden... Drygt, JA!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Provridit häst idag!

Idag har jag jobbat på Säva. Försov mig dock å kom 1½timme försent =S Men ingen va arg för det som tur är!

Efter jobbet åkte jag å provred en häst. En korsning arab/travare. Asgullig liten kille som jag kommer få träna å tävla på =D Ska tillbaka i veckan å rida lite! Så snart kommer ni kanske få se mig ute på tävlingsbanorna ;) Haha! Drömma måste man få göra ^_^
Till vardags går han distans och har lite problem med en höft vad jag förstod, men med behandling av equiterapeft blir han tydligen väldigt bra =) Vi får se! Känns kalasbra iaf! Galopperade lite på honom å han studsade lite å sparkade bakut å jag blrv inte ens rädd... DÅ är det en pålle att satsa på att rida! Helt klart! =)

Nu ska jag sova för jag är HELT slut! Ska jobba på Ica imorgon oxp. Som vanligt 16.00-20.00! =)

Life is good!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-02-13

Ska börja med en sak!

GRATTIS SVÄRMOR DOM FYLLER ÅR IDAG!!! =D

Inte för att hon läser, men ändå =D

Dagen började med att vi åkte till Gränby å firade henne. Sen for jag å Arvid till Willys å handlade lite å sen hem. Arvid for ut i vedboden med Danne å har klyvt ved halva kvällen =) Duktiga killar! Så nu har vi det varmt å gott här hemma!

Imorgon står jobb på schemat! Vill dock MYCKET hellre följa med till UPK å kika på alla ekipage från Säva som ska tävla ridskole DM i hoppning! Vill ju se min lilla darling gå me ena ridläraren ju =P (dock utom tävlan iom att tävlingen är för elever men Karmen behöver lite erfarenhet vad jag fattat) E bra sugen på att bli fodervärd på en pålle så jag kan komma igång å TÄVLA!!! Saknar det så ENORM mycket =( Får nöjja mig med att åka med Lisa på tävlingar som det är nu! Men ack så kul det ska bli! =)



Läste mig precis till att 14 hästar å ponnyer från Säva åker på DM imorgon... VILL SEEE!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hmm...

Jag tror jag fått nån form av ryggskot... Men det sitter högt upp som tur är så jag ska försöka mig på 9 timmar på jobbet imorgon! Känner inte att jag kan anmäla mig sjuk ;) Hehe! Bra början på nytt liv =P Nejdå. Det svåra är bara att klä på mig... borsta håret går nästan... sätta upp det är omöjligt, men så får det va!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

2010-02-11

Igår va det hoppning på schemat å det gick hur bra som helst!!!
Min fina älskling va där å filmade det hela oxå så jag ska försöka mig på att lägga in mitt livs första youtoube klipp på min blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alltså va fan!!!

Hmm... Är det nåt jävla babyboom i flera år i sträck nu eller? Detta börjar ju bli löjligt =P Haha! Ännu en är gravid! Å denna känner jag absolut ingen glädje för! Hon ska fan inte ha barn! USH!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Det tråkigaste med hästar...

...är att dom alltid försvinner! Nu har en av shettisarna på Säva flyttat pga en skada som gjorde att hon inte skulle hålla för verksamheten och en av privathästarna har efter en skada nu avlivats... =( Han va så fin! Kommer faktiskt sakna honom massor trots att jag inte jobbar så mycket. Men det va mycket hantering av honom i söndags men jag misstänkte redan då att han skulle tas bort snart iom att han nästan hoppade på 3 ben =(
Men sånt är livet för en hästmänniska! Bara att minnas å gå vidare tyvärr!

NU ska jag gå å sova!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en jävel...

...som e gravid, men är jag bitter för det? Nej faktiskt inte, å då är jag faktiskt helt ärlig! =)

Välkommen säger jag till Sofie Åkerblom, numera ingen bitterfitta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra dag idag trots pannknack =D

Jadu. Jobbade 16.00-20.00. 2 korta möten å allt känns väldigt bra nu! Fick fruktansvärd spänningshuvudvärk dock, men hade sån tur att mamma å pappa kom förbi å handlade å mamma hade alvedon jag fick =) Underbara hon!

Längtar till i sommar. Då SKA jag, Arvid å iaf mamma (hoppas ju på nåt syskon mer å ev pappa) ut till Tyvö! Har varit där en gång lixom (mormor å morfars sommarställe som mamma å moster nu ärvt) En mysig liten ö med en ministuga på utan rinnande vatten *älska* Där skulle jag lätt kunna häcka ett par dagar i sommar! <3

Har haft vårkänslor i flera dagar nu. Solen som skiner, fåglarna som kvittrar! =) Hoppas den inte blir alltför sen å att sommaren blir fin =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2010-02-06

Idag ska jag följa med Arvid in till stan. Han ska hjälpa Jenny å Felix att flytta (det tar sin lilla tid ;)) å jag tänkte passa på att umgås med Jenny å Karla som jag inte träffat på LÄÄÄÄNGE!!! Shame on me! Är dålig på sånt där...

Ikväll blir det en snabbvisit hos syrran å Maria som har inflyttningsfest. Men måste tänka på morgondagen då jag jobbar på Säva 07.30-12.30! <3

Längtar faktiskt tills onsdag då det blir hoppning med Karmen! Med henne verkar det vara att styra å hålla i sig så sköter hon resten! ^_^ Hon e så go den lilla saken. Trodde aldrig att jag skulle gilla ett sto som hon! =) Man kan bli överraskad! =D

Jag vill ha vår nu!!! Sol, fågelkvitter, knoppar å värme!!! GIVE ME!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny dag, nya tag!

Har raderat allt gammalt å nu ska det bli ändring på allt!

En positiv Sofie ska försöka komma fram å då tror jag inte att det gamla ska ligga å påminna!

CIAO!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()