Förnyar mig!

Nu hittar ni mig här: http://sofffiz.blogspot.com

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min underbara son <3

http://www.youtube.com/watch?v=WKiHTNYEG18

Jag vet fan inte hur man får in själva klippet här... får bara in adressen... någon som kan hjälpa?

Permalink Adam Kommentarer (1) Trackbacks ()

2011-03-15

Jahapp...
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om...

Tisdag kväll i min ensamhet. Pojkarna sover =P  Har spenderat den framför tv och dator! Kul va? =P

Imorgon händer väl inte mycket... Ska ev till Madde å kika på kalvar å hämta lite halm till marsvinen... Sen vet jag inte mer ;)

Fick erbjudande om att sälja min pärla idag... Vilken ångest jag fick! =( Vill byta, men vill inte ändå =/ Ska iaf börja lägga undan pengar (så mycket jag får undan från min otroliga inkomst) så jag kan ha råd med en lite finare bil när jag väl säljer den blåa faran! Men men! Planer i all ära, men en sak i taget.

Men nu ska jag nog sova. Lillfisen vaknar om 3-5 timmar å vill ha mat å jag måste få sova lite innan. =D



+



=

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stora killen <3

Va nere på BVC idag. Läkarundersökning stod på schemat! Allt såg så bra ut så å han e hela 57 cm lång å väger 4940 gram! Stora stora killen! Å Efwa sa att hon frågar om dom börjar vända sig när dom e 4½ månad gamla... Tror Adam har lite brottom =P

Fick däremot veta något tråkigt... Jag ska inte föda vaginalt någon mer gång. Iom att jag fick sönder så mycket å fick sy så mycket så är det för stor risk för att jag ska spricka igen å då blir det svårare att läka. Så det blir kejsarsnitt i framtiden =( Fans jävla bajs =( MEN! Jag tar ju hellre det än att inte kunna sitta på nästan 2 månader utan att ha ont... Har ju fortfarande lite problem, men inget jag inte överlever.

Nu ska jag äta frukost å se om Adam vill sova en stund. Han e lite smågnällig som han brukar va när han e trött ^_^ Min lilla fis! <3

Permalink Adam Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 år har gått...

Sitter här och drar ut på tiden. Ska börja göra mig i ordning för att åka till Knivsta och din grav. I snart 11 år har du legat i din urna på Knivsta kyrkogård... Idag är det 11 år sen din mamma hittade dig för evigt sovandes i din säng. Ingen borde få utsättas för det du gjorde mot oss. Ingen! Men gjort är gjot och det va ditt val. Ditt liv du valde att avsluta.

Jag har faktiskt pratat med dig en gång. Det va ganska häftigt faktiskt. Du sa saker som inte så många andra kan ha vetat, men du sa oxå att du inte ångrar ditt val. Det va skönt att höra, men ändå inte. Du måste ju ha sett hur vi mått. Alla omkring dig... Men men! Som sagt, gjort är gjort!



För ett ögonblick
glider molnen åt sidan
och blottar en ensam
trevande stjärna
Den flämtar till
Falnar
Och lyser så upp igen
med det starkaste ljus
den någonsin frambringat
Ses en sekund av hela
världen
Innan den tyst och rädd
faller
Störtar genom sin svarta
ocean
Brinner ut och dör

Himlen sörjer en förlorad
själ.



Dikten skriven av Marie-Pierre

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Min bebis börjar bli stor...

Idag har han flera ggr vänt sig från rygg till sida... Mitt lilla hjärta <3

Permalink Adam Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ohh!!! <3 <3 <3

Dessa ligger på Ica i detta nu å bara väntar på mig!



HELU underbart snygga <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt i garderoberna!

Ja, jag har varit sjukt dålig på att uppdatera, men har inte känt för det...

Har iaf beställt lite nytt till mig och Adam. Till mig blev det träningskläder å till Adam en dress =)

Detta till mig:









Får se hur mycket jag måste träna för att komma i skiten ;)
Känner att jag e otroligt roligt med färger =P

Å denna sötis blev det till Adam:



Det va väl ungerfär vad jag orkar ge er idag =P

Ha det så bra nudå så får vi se när jag skriver igen =P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2011-03-04

Adam ligger å piper i panik i babysittern =P Men sen helt plötsligt blir han jättetyst å tittar på mig. Tror minsann att han bara vill ha lite uppmärksamhet den lille sötnosen ^_^

Idag har jag en förhoppning om att jag ska kunna träna. Har bokat step up kl 17.00, men blir magen som den va igår är det inte att tänka på. Fortsätter den som den e nu däremot så ska här svettas! Men risken känns inte så jättestor. Ska iaf följa rådet att småäta hela dagen. Köpte Valio vanilj yoghurt igår! Mycket mumsigt!

Nää, nu bör jag visa mig för lillfisen så han blir glad igen ^_^

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lilla Lucas!

Idag blev Lucas hela 2 år gammal! Kommer ihåg så väl när jag å Arvid åkte till Ackis å hälsade på. Den lilla lilla korven Matte kom ut med i korridoren. Lillskrutten är inte så liten längre!

på söndag blir det till att åka å fira stora killen!

'
Här är han 7 månader gammal


Detta togs på hans 1-års kalas


Å detta togs några dagar efter hans 1-års dag ^_^

Grattis skrutten! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Magkatarr!

Ja det va iaf vad sköterskan på VC trodde. Ska äta en medicin som finns på apoteket å äta snäll mat å äta lite å ofta. Så nu får vi hoppas att skiten går över =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Magjävel!!!

Skulle ju tränat idag på F&S i Ultuna, men det sket sig för jag fick så jävla ont i magen natten till onsdag... Trodde jag överansträngt mig å tränat för tidigt. Har fortfarande ont å har läst lite å det kan hända att jag fått magsår =S Har iaf ringt vc å dom ska ringa upp strax efter 4. KUL lixom!!! Men vi får se vad dom säger. På ett sätt hoppas jag att det är det så jag vet vad det är å kan träna igen, men ja... Inget jag VILL ha lixom... Gahh!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tränat idag!

Idag va jag på mitt första träningspass sen... öhh... högstadiet? ;) Haha! Åkte med Arvid till jobbet iom att vi bara har en bil, droppade honom på kommun å brummade hem till svärmor. Satt av ett par timmar där å for sedan iväg till Friskis & Svettis. Adam fick vara med sin farmor då jag inte visste hur pass man kunde ha barnen med sig. Men döm av min förvåning när jag va den enda av 15-20 eprs som INTE hade min bebis med mig... Tror ni jag saknade honom liiite då eller? =( På tosdag ska jag på mamma core i ultuna å då får han banne mig följa med. Det va jättefint. Fanns babygym att låna å gåstolar å lite sånt så bebisarna gick det ingen nöd på. Skrek barnen behövde man inte gå ut å behövde nån amma va det bara att sätta sig å göra det <3 Älskar det!!! (inte för att jag ammar, men förstå hur mysigt att få ha sin bebis med sig på träning)

Passet va iaf roligt å helt ok jobbigt. Inte för jobbigt å inte lätt. Jag är så sjukt åtränad å allt sånt men jag gjorde helt ok ifrån mig tycker jag. Gillade dock inte det faktum att vi va i en spegelsal å det stod en tjockis iförd mina kläder å stirrade på mig mitt emot =P USH USH USH!!! Nu ska kilona å centimeterna VÄCK!!!

Nä nu måste jag ta en kopp te till... är så SJUKT sötsugen... *avvänjning pågår*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()